2014-02-12 09:08:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma sem kelt fel hiába

Napi horoszkóp február 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jól teszi, ha ma a barátaira és a családjára koncentrál. E kettő még harmóniába hozható, ám ha ön még egy friss szerelem hajnalán van, akkor egyelőre ne keverje a barátságot a szerelemmel. Egyelőre ne hozza össze szíve választottját a haverjaival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Többet kellene foglalkoznia önmagával, önmaga kényeztetésével, megteremtésével, önműveléssel. Ha az önszeretete csupán a táplálkozásban merül ki, annak komoly egészségügyi kárát látja. Igaz a mondás: Törődjön többet egészségével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kimondatlanul is érzi, valami nincs rendben az életében. Fokozott nyugtalanságának valami mélyen elrejtett, megoldatlan probléma az oka. Ha maga sem képes rájönni, megfejteni, mi az, forduljon szakemberhez!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma próbára teheti a türelmét egy barátja, vagy más, önhöz közel álló személy. Segítséget adni szép dolog, de nem biztos, hogy abban a formában segítünk leginkább, ahogy azt elvárják tőlünk. Néha pedig a nem segítés az igazi segítség!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy vág bele ebbe a hétbe, hogy azt gondolja, a megszokott ösvényen haladva teheti rutin munkáit. Ehhez képest már a hétfő meglepetéseket hozhat. Változást, amihez alkalmazkodnia kell. Szerencsére ez jó fordulatot is jelent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne akarjon minden elvárásnak megfelelni, hallgasson inkább a szívére! A kedvesével való kapcsolata talán nem szokványos, de ha önöknek így jó, akkor mit bántja a világ ítélete? Ám, ha önnek sem jó úgy, ahogy van, akkor az már egészen más.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy baráti kapcsolata különösen foglalkoztatja ma. Fontossá vált valaki az életében, és talán többet is jelent önnek már érzelmileg, mint puszta barátot. Az otthonában is változásokat tervez, a költözés, az átalakítás küszöbön áll.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jobb, ha nem teszi ki magát olyan kísértésnek, aminek aztán képtelen lesz ellenállni. Hacsak nem szántszándékkal akarja kitenni magát a bajnak, amit ezzel a saját fejére zúdít. A családját azonban jobb lenne megkímélnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jobb, ha ma nem akar minden problémát megoldani. Van valami, amit az idő jobban elintéz önnél. Türelmesnek lenni ugyan ma nehezére eshet. De van néhány hasznos foglalatosság, amivel elütheti az időt addig is. Keresse meg egy barátját!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy régi kollégája bukkanhat fel a múltból a mai napon, aki ráadásul kellemes meglepetést is tartogathat önnek. Talán új munkaajánlattal, talán más lehetőségekkel kecsegteti. Gondolja meg jól, nem kell ma válaszolnia!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma sem kelt fel hiába: rengeteg a teendője, aligha tud a végére érni estére is. Ám ez nem szabad, hogy elkeserítse. Már az sem kevés, amit eddig tett, ne legyen magával szemben szigorú és maximalista. Persze ez a kedvesére is érvényes. Pro és kontra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A céljai lassan elérhető közelségbe kerülnek. Mégpedig minél tisztábban látja a saját útját a lelkében, annál világosabban tárgyiasul majd ön előtt a valóságban is. És annál hamarabb. Segít, ha listát készít az álmairól, vágyairól.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: